Persoonlijke Coaching en Therapie

Je krijgt begeleiding bij een persoonlijk thema. Je leert je eigen gedachten en emoties onder controle te krijgen, of je leert te onderscheiden wat van jou is en wat van anderen afkomstig is wanneer er iets speelt in je omgeving dat impact heeft op je gevoelsleven of op je functioneren. Deze situatie kun je verbeteren met behulp van een traject persoonlijke coaching en therapie. We creëren we overzicht door hiermee aan de slag te gaan, en werken we vanuit die basis naar een nieuw hoofdstuk van je leven toe.


Wanneer is coaching en therapie nuttig?

Coaching & therapie kan in zeer uiteenlopende situaties een oplossing vormen. Denk bijvoorbeeld aan problemen binnen intieme relaties, emotionele problemen uit het verleden, verliesverwerking, conflicten op het werk of stressklachten zonder duidelijke aanleiding.  We kijken in het traject zowel naar oorzaken als naar oplossingen. We gaan dus in op dieperliggende trauma’s en emoties, en het helen daarvan, maar ontwikkelen ook vaardigheden die een uitweg uit de situatie kunnen bieden. Dat kunnen de meest uiteenlopende dingen zijn: kalm blijven in uitdagende situaties, voor jezelf opkomen in conflicten, je eigen behoeftes en grenzen duidelijk stellen, een helder beeld van de toekomst creëren of zelfstandig maar liefdevol in relaties staan.


Je kunt met de volgende thema’s bij mij terecht:

Natuurlijk kun je altijd contact met me opnemen als je niet zeker weet of je baat zult hebben bij coaching.


Hoe werk ik?

Coaching en therapie kun je bij mij krijgen in Harderwijk, Naarden en Amersfoort. Mijn methode is lichaamsgericht en gefocust op het versterken van mindfulness. Met behulp van meditaties en geleide oefeningen kom je mentaal weer met beide voeten op de grond te staan en wordt je teruggebracht in je lichaam. Verder bevat mijn methode aspecten uit de moderne psychologie, somatic experiencing, neuro linguistisch programmeren (nlp), trans-actionele analyse (ta), systemisch werk en zijns-georiënteerde coaching.

Het benodigde aantal sessies is afhankelijk van de vragen die je hebt, maar doorgaans zijn tussen de 6 en de 10 gesprekken genoeg. Eventueel is coaching via Skype ook mogelijk.


Locaties

Coaching en therapie geef ik in Harderwijk, Naarden en Amersfoort op onderstaande locaties.

 • Vaste praktijk in Harderwijk: Hierdenseweg 17, 3841 GV Harderwijk.
 • Medisch Kwartier Naarden Vesting: (woensdag-middag) Turfpoortstraat 26, 1411 EG Naarden-Vesting.
 • Netwerkkantoor Amersfoort: (donderdag) Arnhemseweg 6 3817 CH Amersfoort
 • In Zicht Psychologische Hulpverlening in Amersfoort: (donderdag om de week) Trosjespeergaarde 9 3824BA Amersfoort.

Tarieven

Mijn coaching en therapie wordt op dit moment niet vergoed door de ziektekostenverzekeraars. Om toch te zorgen dat de coaching voor iedereen toegankelijk blijft, zijn mijn tarieven inkomensafhankelijk.

Soms is het mogelijk om de coaching als aftrek studiekosten aan de belastingdienst door te geven. Informeer daarvoor naar de voorwaarden.

Tarieven particulier

 • Tariefgroep 1: € 127,50 per sessie, inclusief btw – als je € 30.000,- of meer bruto per jaar verdient, inclusief vakantiegeld en toeslagen.
 • Tariefgroep 2: € 97,50 per sessie, inclusief btw – als je minder dan € 30.000,- bruto per jaar verdient, inclusief vakantiegeld en toeslagen.
 • Tariefgroep 3: € 75,00 per sessie, inclusief btw – als je een bijstandsuitkering of een studiebeurs ontvangt.
 • Relatie-therapie: € 100,- per uur, inclusief btw

Een sessie duurt gemiddeld tussen 1 uur en 1,5 uur.

 • Intake / kennismakingsgesprek van een uur: € 50,- inclusief btw. Klik hier om online een afspraak in te plannen.

Tarieven zakelijk

 • ZZP-ers & kleine zelfstandigen (éénmanszaak of VOF): € 127,50 per sessie, exclusief btw.
 • Werkgevers: Prijs op aanvraag.

Een sessie duurt gemiddeld tussen 1 uur en 1,5 uur.

Voor al mijn diensten gelden de algemene voorwaarden.


Afspraak maken of contact opnemen

[product_hero layout=”center” width=”full” product_img=”0″ full_height=”0″ background_size=”cover” overlay_opacity=”0.25″ product_id=”452″ parallax=”0″ description_text_color=”#eeeeee”]

Via onderstaande knop kun je online een afspraak plannen voor een intake / kennismakingsgesprek.

[button link=”https://jeromestoel.nl/product/kennismaking-en-intakegesprek/” color=”#3d6b99″]Online afspraak plannen[/button]

Voor meer informatie, bel mij op (06) 52 30 21 25 of neem contact op via onderstaand formulier.

[contact-form-7 404 "Not Found"]